Enquete Photo020, juni 2018

Op 2 mei heeft de eerste Photo020 avond plaats gevonden. Wij zijn zeer verheugd door het grote aantal bezoekers en vele positieve reacties. We beschouwen de avond dan ook als geslaagd. Uiteraard zien wij zelf nog ruimte voor verbetering, maar horen ook graag jullie mening.
Was je er bij, dan horen wij graag waar we naar jouw mening aandacht aan moeten schenken. Voor we overstelpt worden met kritiek op de geluidskwaliteit, daar wordt aan gewerkt.

Misschien ben je na de eerste avond zo enthousiast dat je actief wil bijdragen aan Stichting Photo020. Dan horen we heel graag van je en welke rol eventueel bij je past.

Meerdere keuzes zijn mogelijk

Wij hebben reeds 2 hoofd sponsoren aan ons weten te binden. Naast deze 2 sponsoren zoeken wij nog 2 hoofd sponsoren en een aantal sub sponsoren en subsidiënten. Omdat wij de toegang tot de Photo020 avonden gratis toegankelijk willen houden, is het in ons belang om voor onze sponsors ook commercieel interessant te zijn. Je helpt ons er mee om aanbiedingen en nieuws van onze sponsoren te accepteren. Wij vragen je dan ook om hier aan te geven of je informatie van onze sponsors wilt ontvangen.

Deze mail zal door Photo020 verstuurd worden als ‘nieuws of aanbieding’ van één van onze sponsoren. De email adressen worden dus niet verstrekt aan de sponsoren. Je kunt je op een later tijdstip altijd weer afmelden.

Op 4 juli is Jenny Boot onze gast. Het is reeds mogelijk je voor deze avond in te schrijven.
Wees er snel bij want vol=vol!  Geef a.u.b. ook aan of je komt eten.

reCAPTCHA is required.