SPONSORS

Photo020 is een laagdrempelig platform waar contact gemaakt kan worden met collega’s, leveranciers, galeriehouders, curatoren, uitgevers en potentiële klanten. Wij organiseren  iedere twee maanden op dezelfde locatie en tijdstip een evenement met diner + lezing van een inspirerende (gast)spreker die zijn of haar werk toont en de achterliggende gedachte samen met zijn of haar ervaring als professional graag wil delen. Aansluitend aan de lezing is er de mogelijkheid voor Portfolio Reviews door deskundige fotobesprekers.

Pictoright visuele auteursrechten logo

PICTORIGHT

de auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland: illustratoren, beeldend kunstenaars, grafisch ontwerpers, fotografen, architecten en andere beeldmakers (of hun erfgenamen). Deze beeldmakers kunnen zich kosteloos bij Pictoright aansluiten om aanspraak te maken op de collectieve vergoedingen waar zij recht op hebben. Daarnaast kunnen zij Pictoright opdracht geven om hun rechten te beschermen en vergoedingen te innen voor het gebruik van hun werk.

Logo Het Beeldgebouw

HET BEELDGEBOUW

Het Beeldgebouw is een professioneel fotovaklab dat topkwaliteit grootformaat fotoafdrukken levert. Dat doen wij voor professionele fotografen, kunstenaars, galeries en andere opdrachtgevers die de allerhoogste eisen stellen aan de kwaliteit en uitvoering van hun werk.

Het Beeldgebouw is ontstaan uit een samengaan van Capi-Lux Rotterdam en Degens en maakt sinds 2012 deel uit van de Hollandridderkerk Groep. Het Beeldgebouw is gevestigd in Ridderkerk en Amsterdam.

Daarnaast levert Het Beeldgebouw een groot aantal artikelen (verbruiksartikelen, accessoires, studioapparatuur) voor de fotograaf.

Logo Camera.nu

CameraNU.nl

CameraNU.nl is dé beeldspecialist van Nederland. Niet alleen voor foto- of videocamera’s, maar ook voor beleving en verdieping. Verhalen voor altijd, staat bij ons centraal. Dit maken wij toegankelijk voor klanten door workshops te bieden en hen zowel online als in de fysieke winkel te bedienen.
Fysieke winkels zijn te bezoeken in Eindhoven, Apeldoorn en Urk, waar dagelijks enthousiaste mensen klaarstaan om jouw vragen te beantwoorden. Professionele fotografen, amateurs en hobbyisten zijn bij ons welkom voor lezingen, evenementen en cursussen. Bloggers delen de beste tips met jou op ons platform en dit alles zodat jij verhalen kunt creëren.

Logo Cafe Restaurant Vrijburcht

CAFÉ RESTAURANT VRIJBURCHT

Café Restaurant Vrijburcht is dé ontmoetingsplek op IJburg, Amsterdam. Een unieke locatie met een zonovergoten terras, schitterend uitzicht over het water en een aanlegsteiger voor boten.

Wij zijn 7 dagen per week open vanaf 11:00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner. Ook serveren wij op reservering een heerlijke High Tea en High Wine. Op onze menukaart staan afwisselende, seizoensgebonden gerechten, mooie wijnen en speciaalbieren. Tevens zijn wij de foyer voor Theater Vrijburcht…