Workshop ‘Lightshaping’ door Brendan De Clercq
Fashion en Model fotografie
7 november | 14:00 – 16:30 uur


Brendan de Clercq gastspreker Photo020

Brendan de Clercq is internationaal bekend als portret- en fashionfotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door zijn eigenzinnig en perfectionistisch gebruik van licht, wat hij ‘Lightshaping’ noemt. Tijdens deze workshop neemt Brendan je mee in de wereld van het studiolicht en deelt zijn kennis van licht en techniek. Ook is hij de enige gecertificeerde Profoto (studiolicht) Trainer in Nederland. 

Tijdens zijn workshop Lightshaping zal Brendan de Clercq je laten ervaren wat licht is en wat licht kan. Brendan bespreekt verschillende belichtingsmogelijkheden en laat je zien hoe je het licht kunt vormgeven zoals jij het bedoeld hebt met handige tips & tricks. De workshop van Brendan kenmerkt zich door het praktijkgerichte karakter, waarbij iedereen ook daadwerkelijk aan de slag kan om met studiolicht te kunnen werken. 

Na een korte theoretische introductie bouwen we onze eigen licht-setup en zullen gaan werken met verschillende lichtvormers. Hoe werk ik met de lichtmeter? Hoe creëer ik zachter licht? Hoe boots ik natuurlijk licht na? Allemaal voorbeelden die tijdens de workshop aan bod komen, waarbij een model aanwezig zal zijn. 

Wat heb je nodig? 

Een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera & kennis van sluitertijd, diafragma en ISO. 

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 69,00.
Koffie, thee en fris is aanwezig. 

Wacht niet te lang, er is plek voor maximaal 20 deelnemers. 

Photo020 avond

Aansluitend gaat om 17:30 uur de vierde Photo020 Avond van start gaan met het fotografendiner, daarna zitten we in het theater ‘Aan tafel met… Brendan de Clercq’ als gastspreker en eindigen we de avond met portfolioreviews en het fotografencafé. Deze avond is geheel gratis, met uitzondering van het diner (€ 18,50/ € 21,50).  

Reserveren is wel noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt. 

Aanmelden workshop 'Lightshaping' door Brendan De Clercq

Datum: 7 November 2018
Tijd: 14:00 – 16:30 uur

Locatie:
Theater Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 143
1086 XZ Amsterdam

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 69,00
Wij sturen u een factuur naar het opgegeven email adres.
Deze factuur dient u minimaal 1 week voor de workshop te voldoen.

Wees er snel bij want vol=vol!

reCAPTCHA is required.